Magazinul online oficial Huawei România sărbătorește 3 ani de când a fost deschis, iar până la sfârșit de martie 2024 este organizată o campanie promoțională în care sunt prinse extrem de multe produse. O gamă largă de căști, ceasuri inteligente, telefoane, laptopuri și tablete, precum și alte gadgeturi Huawei au primit discount care poate ajunge la 30%, dar sunt și multe pachete promoționale, cu diverse cadouri oferite gratuit.

Mai mult, laptopul Huawei MateBook D 16, în versiunile cu procesor Intel Core i5 (16 + 512GB) și Intel Core i9 (16GB + 1TB) primește un discount de 500 de lei prin aplicarea codului „AGADGET500”. Așadar, prin acest cod, reducerea care este în mod normal de 400 de lei se transformă în una de 500 de lei. Codul „AGADGET500” vă aduce, așadar, 500 de lei reducere la oricare dintre laptopurile Huawei MateBokk D 16 (2024) și în plus o pereche de căști Huawei FreeBuds 5i (pentru modelul cu Intel Core i5), respectvi căști Huawei FreeBuds 5 (pentru versiunea cu Intel Core i9).

Notebook Huawei MateBook D16 2024

Avem toate detaliile pentru Huawei MateBook D16 în review, unde găsiți și un material video. Aici listez doar principalele avantaje ale acestui notebook axat pe productivitate, susținută prin ecranul mare de 16 inch, prin prezența tastaturii NumPad și a procesorului extrem de puternic Intel Core i9-13900H. Corpul laptopului este foarte solid, grație faptului că este realizat în mare parte din aliaj metalic, dar păstrează în același timp o greutate scăzută (circa 1.7 kg), precum și un volum compact. Huawei MateBook D16 este silențios în operare, iar autonomia este surprinzător de ridicată, poate ajunge și chiar trece de 10 ore.

Repet din nou codul de reducere „AGADGET500”, care duce discountul la 500 de lei pentru oricare MateBook D16. În plus, căștile Huawei FreeBuds 5i sunt oferite cadou la versiunea cu Intel Core i5, în timp ce varianta cu procesor Intel Core i9 primește cadou căștile Huawei FreeBuds 5.

Nu pot să nu amintesc și de promoția din dreptul telefonului Huawei P60 Pro, pe care l-am avut alături în vacanța de vară din 2023 și cu care am fotografiat mult acolo:

Un camera phone ce nu dezamăgește deloc pe această direcție, care are până la 31 martie 2024 o reducere de preț de 15% și care vine alături de Huawei Watch Fit 2, pe care îl primim cadou. 

De discount dublu, adică de 30% reducere, se bucură telefoanele Huawei Nova 11 Pro și Nova 11, precum și ceasul inteligent Watch Fit SE și căștile FreeBuds 5 Coral Orange.

Însă nu doar aceste căști au reducere, ci și modelele FreeBuds 3 Pro și chiar recent lansatele FreeClip. Oricare dintre aceste căști merită avute în vedere, reprezintă alegeri sigure în funcție de nevoile fiecăruia.

Un segment unde Huawei a convins de-a lungul timpului este cel al dispozitivelor purtabile. Brățările, dar mai ales ceasurile inteligente Huawei au atuuri incontestabile, iar până la sfârșit de martie sunt reduceri de 15% pentru cel mai tare smartwatch Huawei – Watch Ultimate, dar și pentru întreaga serie Watch 4.

HUAWEI Watch Ultimate

În plus față de acest discount de 15% din prețul de bază, atât Watch Ultimate cât și seria Watch 4 ne aduc cadou câte o pereche de căști Huawei FreeBuds 5i.

În cazul în care tabletele sunt în vizor în această perioadă, atunci avem un preț mai mic cu 20% pentru modelele Huawei MatePad 11 și MatePad SE.

Așa cum am specificat încă de la începutul acestui articol, sunt multe oferte afișate în Huawei Store, aici le-am menționat pe cele care mi s-au părut mie cele mai interesante. Merită parcursă întreaga listă cu promoții aniversare Huawei, mai ales că sunt valabile și reduceri de 60 și 70 de procente pentru anumite servicii, precum cele de garanție și service.

Închei prin a vă aminti din nou de codul exclusiv „AGADGET500”, prin care laptopurile Huawei MateBook D 16 (2024) primesc o reducere de 500 de lei. Căștile FreeBuds 5 și FreeBuds 5i vin drept cadou cu oricare notebook MateBook D 16 (2024), așa că avantajele la achiziția acestui laptop sunt cu interesante, cel puțin.

Acest articol este susținut de Huawei.