Sunt mai multe gadgets la Lidl, mă refer la catalogul valabil între 18.04 – 23.04. Am selectat 5 produse interesante și le descoperiți în rândurile următoare.

Catalogul îl găsiți aici.

1. Baterie externă de 10000 mAh;

Nu are nicio funcție prin care iese în evidență, în afară de faptul că beneficiază de 3 ani garanție (păstrați bonul emis de către Lidl la achiziție). Are două porturi: USB-A și USB Type-C, cablul inclus în pachet + LED-uri ce indică capacitatea acumulatorului. Nu am găsit informații legate de ce înțelege Lidl prin Fast Charge, dar nu cred că trece de 18W.

2. Headset bluetooth;

Este mai ieftin față de alte soluții existente în piață. Pornește și se conectează automat (simte când este deschisă ușa automobilului). Autonomia este de până la 10 ore și se montează pe parasolar. Nu este recomandat să vorbești la telefon când conduci, dar o soluție de genul este mai bună față de luat telefonul în mână și purtat conversația.

3.  Aspirator de mână pentru umed-uscat;

 

Are o baterie de 2200 mAh și o autonomie de până la 22 de minute. Colectează 400 ml de praf sau 150 ml de lichide. Pentru că este portabil, îl poți folosi și în mașină. Are și ceva accesorii ce permit extragerea prafului din spațiile înguste.

4. Lampă de lucru cu LED și acumulator;

Are puterea de 7W, baterie reîncărcabilă de 2000 mAh și picior magnetic ce permite prinderea pe diferite suprafețe metalice. Este pliabilă și ocupă un spațiu restrâns când nu ai nevoie să o folosești.

5. Pompă ulei auto;

Nu este neapărat un gadget ci o unealtă destul de specializată. Mi se pare mai degrabă recomandă pentru un meșter în ale reparațiilor auto. Pompa de mai sus pompează uleiul de motor, motorina sau termouleiul.