De câteva zile, în Europa este posibilă rezervarea noilor televizoare 2022 de la LG, printre care se numără noile modele OLED și QNED. Firma sud-coreeană oferă schimbări foarte interesante atât în ceea ce privește tehnologia panourilor sale, cât și în software-ul în sine. În acest articol ne vom concentra tocmai pe aceste modificări software odată cu sosirea WebOS 22, cea mai recentă actualizare a sistemului de operare pentru LG TV.

Iată câteva dintre cele mai interesante schimbări din WebOS 22 care cu siguranță vor atrage atenția utilizatorilor.

WebOS 22 îți va transforma televizorul LG într-o boxă inteligentă;

De-a lungul diferitelor sale versiuni, WebOS a adăugat câteva funcții destul de interesante televizoarelor LG, deși unele dintre funcțiile care apar ajung să fie exclusive pentru cele mai recente modele. WebOS 22 oferă caracteristici care extind experiența de utilizare a televizoarelor sale.

LG OLED oferte Emag;

În acest caz, LG a integrat o serie de caracteristici noi și utile. Pentru prima dată, profilurile ajung pe televizoarele companiei, ceea ce înseamnă că oricine poate crea un profil personalizat în casă și menține recomandările și designul fiecărui utilizator. În acest fel, atunci când pornește televizorul, fiecare membru al familiei își va putea alege propriul profil.

O altă noutate care vine pe WebOS 22 și care va fi, fără îndoială, respinsă de un număr mare de utilizatori este posibilitatea de a transforma televizorul într-un uriaș difuzor inteligent. Acest lucru înseamnă că televizorul tau smart va putea asculta chiar și atunci când este oprit, putând interacționa cu asistentul inteligent la fel cum facem deja cu boxele cu Google Assistant, Alexa sau Siri integrate. În acest caz, LG oferă compatibilitate cu Google Assistant și Alexa.

Always Ready” este o funcție care, pe lângă faptul că lasă activată recunoașterea vocală în timp ce televizorul este oprit, oferă imagini de fundal optimizate și muzică de fundal prin intermediul unui dispozitiv mobil.

Modurile Picture-in-picture și posibilitatea de a partaja imaginea canalului pe un alt televizor;

Consumul mai multor surse de conținut în același timp a devenit o normă pentru mulți utilizatori, iar LG știe acest lucru. De aceea, au introdus îmbunătățiri la modurile Picture-in-picture. În acest fel, ne vom putea bucura de un joc video în timp ce vizionăm un videoclip, printre altele. În plus, această nouă versiune ne va permite, de asemenea, să partajăm wireless conținutul prin satelit sau cablu prin intermediul funcției de partajare din cameră în cameră către alte televizoare LG din casă. Compania a dat asigurări că această ultimă opțiune va fi exclusivă pentru modelele C2 și G2.

Îmbunătățiri majore în materie de jocuri;

Producătorul ia din ce în ce mai mult în considerare pe cei care se bucură de jocuri video pe televizoarele lor, demonstrând acest lucru prin noul său panou OLED de 42 de inci, care este o alternativă bună de luat în considerare dacă sunteți în căutarea celei mai bune calități a imaginii, dar pe un monitor de PC. În ceea ce privește televizoarele lor, aceștia și-au îmbunătățit panoul “Game Optimiser” cu câteva caracteristici interesante.

Una dintre completările aduse tehnologiei TruMotion pentru panourile OLED este posibilitatea de a activa sau dezactiva opțiunea “OLED Motion”, care reprezintă tehnologia lor de inserție a cadrului negru. Acest lucru sporește fluiditatea gameplay-ului, făcând ca titlurile de 60fps să apară mai ușor pe panoul de 120Hz. Prin urmare, aceasta poate reduce luminozitatea maximă a televizorului pentru a favoriza creșterea nitidității.

O altă noutate interesantă este adăugarea de noi moduri de joc. Acum putem alege să schimbăm modul de joc în funcție de genul pe care îl jucăm, fie că este vorba de un titlu sportiv, de strategie în timp real, de un shooter la persoana întâi sau de un RPG. În acest fel, imaginea va fi optimizată în funcție de genul pe care îl jucăm. În plus, LG a încorporat și un mod specific pentru ocaziile în care ne jucăm pe întuneric, scăzând nivelul de luminozitate, deși poate compromite acuratețea imaginii.

În cele din urmă, LG oferă, de asemenea, suport pentru rapoartele de aspect 21:9 și 32:9, aplicând margini negre în partea de sus și de jos și întinzând imaginea. Acest lucru îi va avantaja în special pe cei care doresc să se bucure de acest televizor ca și cum ar fi un monitor de PC.

Acest articol este susținut de către eMAG.