A fost destul de ușor să găsesc 5 produse interesante în catalogul curent al LIDL.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Aspirator Parkside umed-uscat cu funcție de suflare; 

🔺Funcția de suflare este utilă și îl diferențiază față de alte produse din această gamă de preț

LIDL aduce 3 ani garanție și bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS). Cablul de alimentare are 4 metri lungime, iar în pachet sunt și diferite accesorii. Văd că au adus și un pachet special pentru cei interesați să folosească aspiratorul pentru a face curat în automobil.

2. Cameră auto DVR;

🔺Pentru cei interesați să aibă o dovadă a întâmplărilor din trafic

Este un produs nou în oferta LIDL. Unghiul de vizualizare este de 100 grade, iar cardurile acceptate sunt de până la 32 GB. Are senzor pentru mișcare și mod Parcare. Ecranul are 2.4 inci, dar nicăieri văd că nu se specifică rezoluția. Prespun că este 1080p. Văd că brandul este OSRAM și trebuie să recunosc că nu știam că fac și camere auto. Am becuri OSRAM la Chevrolet Cruze și sunt singurele ce au trecut proba a câteva luni de utilizare.

Aș recomanda camera DVR 70Mai pe care o folosesc și eu de câțiva ani pe Mazda CX-5. Este cu câțiva zeci de lei mai scumpă, dar are Wi-Fi și aplicație dedicată de smartphone. A și strâns suficient feedback de la cei ce au făcut achiziția.

3. Lampă LED cu acumulator; 

LIDL are mai multe produse de genul. Fac parte din gama Parkside și mi se pare că au un preț ok. Sunt utile pentru cei ce stau la casă și au un mic atelier sau un spațiu de lucru. Au cârlig, magnet de prindere etc.

4. Mașină de înșurubat cu impact și 4 tubulare, placă cu role 2-in-1 etc;

🔺Pentru cei ce fac diferite operațiuni la mașină pe acasă

Mi se pare a fi un semn că vine primăvară și începe operațiunea de trece de la anvelopele de iarnă la cele de vară. Anul ăsta chiar că nu prea am avut ocazia să văd anvelopele de iarnă la lucru. Doar dacă probabil aș fi mers la munte.

5. Ștergător cu funcție de pulverizare și tester pentru baterie; 

Nu știu dacă aș folosi un ștergător precum cel din imagine în scenariul respectiv de utilizare. Folosesc servețele mate pentru a șterge bordul, dar mi-ar fi teamă să dau cu lichid chiar și pulverizat. Testerul pentru baterie mi se pare ieftin. Presupun că-și face treaba pentru care a fost conceput.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de artico

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.