Am avut de unde să aleg cele 5 gadgets din catalogul ce a devenit activ de astăzi în rețeaua locală de magazine LIDL.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Geantă cu protecție RFID; 

🔺4 variante de genți cu protecție RFID pentru card etc

LIDL a adus mai multe modele de genți ce s-ar potrivi la fix în vara ce stă să înceapă. Antifurt mi se pare mult spus. Protecția RFID ar fi în suficientă în opinia lor spre a folosi un astfel de termen. Nu este neapărat un gadget în adevăratul înțeles al termenului, dar

2. Mini fierăstrău cu lanț;

🔺Încetul cu încetul trece sezonul pentru acest produs

LIDL aduce 3 ani garanție și bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS). Nu este inclus acumulatorul reîncărcabil în preț și este compatibul cu seria Parkside X12 V Team.

3. Două reflectoare detașabile + stativ extensibil;

🔺Ar putea fi util pentru cei ce lucrează în timpul nopții

În 169 lei primești două reflectoare detașabile cu module LED și putere de 2 x 15W + stativ extensibil de maxim 154 cm ce ajută în a proiecta lumina pe suprafață mai mare. Cablul de alimentare are lungimea de 3 metri și dispune și de certificare IP65 în ce privește contactul cu apa și praful.

4. Suport telefon, ochelari, carduri; 

🔺Diferite scenarii de utilizare

Înțeleg că un set este adus la 19.99 lei și că poate fi folosit atât pentru telefon, cât și pentru ochelari, carduri etc.

5. Tabletă LCD pentru scris și desenat

🔺Produs ieftin și interesant pentru junior

Este perfectă pentru notițe, desen, scriere etc. Are și un design conceput pentru cei mici. Interesant este că se schimbă culoare în funcție de zona pe care se scrie și are funcție de a bloca desenul respectiv.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.