Nu sunt cine știe ce gadgets în catalogul LIDL ce a intrat în vigoare de astăzi. Am forțat puțin termenul și am ales câteva produse, mai mult sau mai puțin interesante.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Friteuză cu aer cald 

🔺Nu este un gadget ci un produs util în bucătărie

Ar putea fi utilă în bucătăria unui student. LIDL aduce 3 ani garanție și bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS).

2. Mărunțitor electric 

🔺Consumul de energie este de maxim 260W

În pachet este adus și un disc de emulsionare pentru frișcă și ar fi adecvat și pentru zdrobirea gheții (în caz că aveți nevoie de așa ceva). Are 2 lame și buton…, Turbo.

3. Panou pentru organizare unelte 

🔺Nu este un gadget, dar anumite gadgets pot fi aduse aici la îndemână

Îmi amintesc că IKEA are ceva similar pe partea de gaming & organizare. Aici discutăm despre un produs cumva similar, dar cu altă nișă. O să-mi pun așa ceva în viitorul garaj.

4. Pistol electric de vopsit 

🔺Un produs ce poate fi util în anumite momente

Sunt incluse mai multe accesorii în pachet. Are 4 duze utilizabile de 1.5, 1.8, 2.2 sau 2.6 mm și este capabil de trei tipuri de pulverizare: jet rotund, lat orizontal și lat vertical.

5. Trusă reparat pentru parchet / gresie 

🔺O idee cu adevărat interesantă

Trebuie să recunosc că nu știam că există așa ceva, iar utilitatea sa depine de cât de bine își face treaba. În anumite situații te ajută să găsești o soluție de moment pentru eventualele probleme ce apar la gresie sau parchet (cred că gresia este mai multe predispusă față de parchet).

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.