Am făcut o listă cu 5 produse din oferta eMAG. Printre ele se află și un espressor automat cu aplicație și Wi-Fi, dar și cu reducere de 15%.

1.  ASUS ROG Strix G16 cu Intel Core i5- 13450HX și placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4060 și TGP de 140W  👈🖱️

🔺Reducerea de 10% se activează prin codul electroweekend

Punctele sale PRO ar fi procesorul Intel Core i5-13450HX cu 10 nuclee ce urcă la maxim 4.6 GHz, placa grafică NVIDIA GeForce RTX 4060 cu 8 GB GDDR6 și TGP de 140W, display-ul IPS de 16 inci cu rată de refresh la 165Hz și compatibilitate cu G-Sync de la NVIDIA, difuzoare cu Dolby Atmos, conectivitate cu 1 x HDMI 2.1, 1 x Thunderbolt 4, bluetooth 5.3.

2. Espressor Philips ce prepară 5 băuturi și dispune de Wi-Fi și aplicație dedicată 👈🖱️

🔺Reducerea de 15% este adusă de către codul electro

Cele 5 băuturi preparate sunt cafea, espresso, espresso lung, apă fierbinte și spumă de lapte. Face parte dintr-o generație mai nouă și are aplicație de smartphone de pe care-l puteți controla.

3. Motorola Edge 30 Neo 👈🖱️

🔺Prin extraelectro este mai ieftin cu 10% față de prețul afișat

Review-ul complet îl descoperiți aici. Mi se pare a fi unul dintre cele mai bune smartphone-uri cu preț de puțin peste 1000 lei. Are un display relativ compact de 6.28 inci cu tehnologie P-OLED, cameră de 64 Megapixeli cu OIS, difuzoare stereo, încărcare la 68W, USB Type-C 3.1 etc.

4. Stație de colectare a prafului Roborock Onyx 👈🖱️

🔺Prin codul Roborock este cu 10% mai ieftină

Este compatibilă cu aspiratorul Roborock S7 și include sac antibacterial și filtru HEPA. Este o stație de golire automată a prafului cu notă perfectă până acum.

5. Cel mai ieftin televizor OLED de la LG 👈🖱️

🔺extraLG activează reducerea de 10%

Nu ajunge la prețul de Black Friday, dar este la cel mai bun preț din ultimele săptămâni. LG este cel mai mare producător de panele OLED, asta până când vreo companie chineză nu-i va lua locul. Cred că TCL va fi un competitor din ce în ce mai mare pentru LG pe segmentul premium.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.