A trebuit să forțez termenul gadget spre a face o listă din catalogul LIDL ce a intrat în vigoare de astăzi.

Cumpără key-uri cu garanție pentru Windows 10 și Office 2021!

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Pistol de apă cu alimentare pe baterii și alte jucării

Jucăriile sunt un fel de gadget pentru cei mici, nu? :)

Se apropie 1 iunie când este ziua copilului, iar LILD în catalogul recent a adăugat mai multe jucării. Veți găsi printre altele și un pistol de apă cu alimentare pe baterii.

2. Stație de lipit reglabilă 

Pentru cei ce lipesc chestii prin casă, din când în când

Nu este un gadget ci mai degrabă o unealtă pentru cei pasio nați. Mi se pare că are un preț bun. Bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) spre a beneficia de garanția de 3 ani.

3. Tester digital pentru baterii

Presupun că pot fi testate și bateriile reîncărcabile

Nu-mi amintesc dacă acest produs a mai fost listat în oferta LIDL. Pot fi testate baterii în diferite formate: AA, AAA, C, D și de 9V. Așa poți aflat starea unei baterii, dacă este cazul să ajungă la reciclare sau mai poate fi folosită în continuare.

4. Tester tensiune pentru prize și prelungitor cu tambur 

Este o altă unealtă pentru cei pasionați și nu numai. La testerul de tensiune pentru prize pot fi câteva situații când ai nevoie de așa ceva. Prelungitorul cu tambur are lungime de 5 metru, 4 prize cu obturator și dispune de un declanșator termic.

5. Trusă bormașină

La 399 lei sunt oferite o sumă de accesorii pe lângă bormașina propriu-zisă

Aș spune că în 399 lei sunt oferite multe accesorii. Produsele Parkside sunt considerate a fi ok pentru prețul plătit. Sunt aproape de calificativul best-buy. Nu am idee dacă acumulatorul este inclus sau trebuie achiziționat separat.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.