Catalogul ce urmează a fi activ de mâine mi se pare a fi dedicat uneltelor pentru grădinărit, dar și celor pentru lucru prin casă.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Computer irigații; 

A fost listat și în urmă cu ceva timp. Are 3 ani garanție și bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) spre a beneficia de garanția respectivă).

2. Avion, rachetă etc; 

Este o jucărie dedicată celor mici și include o catapultă pentru lansare. Ar putea aduce câteva minute de relaxare în familie.

3. Șurubelniță cu acumulator, multimetru digital cu autoscalare; 

Am folosit o șurubelniță cu acumulator de la LIDL și își face treaba. Include 6 bituri izolate. Multimetru digital măsoară intensitatea curentului, tensiunea și rezistența.

4. Telemetru cu laser; 

Telemetru cu laser are bateria inclusă în pachet și garanția sa este de 3 ani. Mai aveți și opțounea unei stații de lipit reglabile cu suport pentru ppistolil de lipit, compartiment pentru accesorii și altele.

5. Tester tensiune prize; 

Are un preț destul de mic și bateria este inclusă, iar garanția este cea specifică LIDL, cu 1 an în plus față de cât se oferă în mod obișnuit.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.