Am selectat 5 produse din oferta eMAG pe care sper să le găsiți interesante. Printre ele se află și un router ASUS ce de la peste 2000 – 2500 lei a ajuns a coborî la jumătate. L-am folosit o bună perioadă de timp și mi-a lăsat o impresie excelentă.

1. Căști wireless Huawei FreeBuds 5 cu reducere de 15% 👈🖱️

🔺Căști wireless cu design atipic și evaluare de 4.85 din 34 de review-uri

Review-ul complet îl descoperiți aici. Reducerea de 15% se activează prin codul electro. Prețul cel mai bun este adus pe varianta de culoare denumită Coral Orange, fix ceea ce vedeți în imaginea de mai sus.

2. MacBook Air cu Apple M1 👈🖱️

🔺Probabil, unul dintre cele mai bune laptopuri ca raport preț / specificații / experiență de utilizare din piață

Am unul cu Apple M2 sub birou și aștept să-mi fac timp să încep a-l folosi. Modelul de mai sus este unul dintre cele mai apreciate pentru cât de multe primești în suma respectivă. A strâns nota 4.85 din 341 de review-uri.

3. Router ASUS cu port de 10 Gbps 👈🖱️

🔺Nu am avut ocazia să-l testez la potențial maxim pentru că nu am avut conexiune de…, 10 Gbps

De la peste 2500 lei a ajuns în jurul a 1300 lei. Trebuie să folosiți codul electro spre a activa reducerea de 10%. Adevărul este că a și trecut ceva timp de când a fost lansat, dar asta nu-l face mai puțin actual ca și tehnologii încorporate.

4. Soundbar Hisense cu 280W RMS și Dolby Atmos 👈🖱️

🔺Sunt cumva noutăți în categoria soundbar-uri de pe eMAG

Îmi amintesc că în urmă cu ceva timp mă uitam de produse din această nișă de la Hisense și nu era mai nimic listat direct de către eMAG, iar oferta de la un concurent era formată din…, 2 modele.

Uite că producătorul chinez și-a făcut curaj și listează mai multe soundbars în oferta eMAG. Printre ele se află și modelul de mai sus ce dispune de certificare Dolby Atmos, putere de 280W, bluetooth 5.0, 3.1 canale, Roku TV Ready, display LED + iluminare LED etc.

5. Consolă Xbox Series X de 1 TB + Forza Horizon 5 Premium Edition 👈🖱️

🔺Pentru cei ce vor să încerce și altă consolă în afară de…, PS5

Reducerea de 10% se activează prin codul extraoferte. Sunt puține review-uri, iar consola Microsoft se află sub umbra Sony PS5. Să vedem dacă la generația următoare vor reuși să livreze un produs superior.

Asta nu înseamnă că Xbox Series X nu-și face treaba pentru care a fost conceput. Forza Horizon 5 îmi ocupă destul de multe minute în fiecare săptămână.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.