Mâine intră în vigoare un catalog nou la LIDL, iar prin el am găsit și câteva așa-numite gadgets.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Aparat de curățat sub presiune; 

🔺Nu este un gadget ci un produs util în prag de trecere spre primăvară

La 599 lei nu face parte chiar din categoria entry, deși nici prea scump nu este. Are 3 ani garanție și bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) spre a beneficia de garanția respectivă). Are un furtun destul de lung – 10 metri, iar cablul de alimentare mai adaugă 5 metri. Aproape că nu ai nevoie de prelungitor spre a spăla automobilul pe acasă.

2. Lămpi LED pentru dulap; 

🔺Sunt ieftine în primul rând și utile când cauți anumite lucruri prin dulap

Bateria este inclusă în pachet și trebuie să țineți cont de asta. Nu ai nevoie de fire spre a le alimenta cu energie, dar bateria va trebui încărcată sau schimbată din când în când.

3. Radio cu ceas și alarmă; 

🔺Cred că versiunea asta de radio cu ceas este nouă la LIDL

Are ieșire USB, 1W RMS, antenă integrată și pe lângă funcția de ceas îi pot fi setate și 2 alarme.

4. Pad cu încărcare wireless; 

🔺Amintește ca design de cel pe care Samsung îl are la 25W

Țineți cont că nu este neapărat sprinten, încarcă la maxim 10W. Nu am idee dacă pe lângă cablu este inclus în pachet și încărcătorul propriu-zis.

5. Cel mai cool opritor pentru ușă; 

🔺Dacă nu era specificat, nici nu m-aș fi gândit că este altceva în afară de o jucărie pentru cei mici

Aici nu cred că mai este nevoie de vreo descriere.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.