Retelistica

Se pare că Orange a dat startul campaniei de primăvară în ceea ce priveşte scumpirea abonamentelor, mai mulţi utilizatori primind deja la ultimele facturi informări similare.

Din două surse diferite aflăm că Orange pregăteşte aceste modificări unilaterale de preţ sub două forme:

  • Orange Romania Communications va scumpi o parte dintre abonamentele fixe şi abonamentele de satelit începând cu luna aprilie 2024. Preţul pentru fiecare serviciu fix şi televiziune prin satelit va fi majorat cu 2 euro TVA inclus;
  • Orange România va scumpi o parte dintre abonamentele fixe  începând cu luna aprilie 2024. Preţul pentru fiecare serviciu va fi majorat cu 2 euro TVA inclus.

În ambele cazuri este important de menţionat că dacă nu sunteţi de acord cu această scumpire, puteţi renunţa la contract fără costuri suplimentare în maxim 30 de zile de la primirea notificării de informare.

Deoarece aceste modificări de preţ nu afectează pe toată lumea, vă recomandam să citiţi cu atenţie ultimele facturi primite în februarie, cât şi pe cele din martie.

Avem printre noi cititori care au primit deja aceste notificări ?

Update: Poziția oficială a Orange pe acest subiect.

Orange investește constant în propriile rețele pentru a aduce cele mai avansate tehnologii pe piață și pentru a înlocui infrastructurile mai vechi. În paralel, monitorizăm evoluția contextului economic, pentru a asigura un raport echilibrat calitate vs valoare livrată în prețurile abonamentelor oferite clienților. Având în vedere creșterea continuă a costurilor de furnizare a serviciilor de telecomunicații și pentru a susține investițiile necesare, un număr limitat de clienți Orange care utilizează servicii fixe (voce fixă, internet XDSL și TV prin satelit) vor avea o creștere de 2 euro pe serviciu începând cu luna aprilie.”

Surse: media-max.ro, facebook.com/groups/mobilissimo