Mâine începe un catalog nou la Lidl, iar din cadrul său am selectat 5 produse interesante. Veți descoperi oferte ce impresionează ca raport preț / specificații. Lidl iese în evidență prin garanția de 3 ani, dar și prin prețurile reduse afișate electronicelor din ofertă.

Catalogul îl puteți descoperi aici.

1. Ladă frigorifică electrică cu alimentare de la automobil;

Poate fi o opțiune de luat în calcul pentru cei ce călătoresc și doresc să aibă mâncarea caldă sau rece (are 2 moduri de utilizare, răcește până la sub 20 grade Celsius sub mediul ambiant sau menține căldura la 65 grade Celsius).

Se alimentează și de la bricheta de mașină 12V. Poți transporta 36 de doze la 0.33 litri sau 6 sticle de 1.5 – 2 litri (de fapt, are capacitate de 30 litri și garanție de 3 ani).

2. Cântar cu analiză corporală și bluetooth;

Nu este prima dată când îl descopăr în oferta Lidl. Apare în mod periodic și dispune de bluetooth astfel încât datele înregistrate pot fi vizualizate pe smartphone prin aplicația Health Coach. Înregistrează date legate de greutate, grăsimea corporală, procentul de țesut muscular, masa osoasă, necesarul de calorii în Kcal etc.

3. Figurină solară decorativă cu LED;

Include un panou solar, are certificare IP44 și poate deveni o pată de culoare prin grădina voastră. Cred că dimensiunile sale sunt destul de mici, iar LED-ul este mai mult ca idee. Să nu vă așteptați ca să aducă cine știe ce lizibilitate. Este un produs conceput să atragă prin designul său. Panoul solar + acumulatorul încorporat îi aduc o durată de iluminare de 8 ore.

4. Dozator săpun lichid, cu senzor și display;

Îmi amintesc că am mai descoperit și alte dozatoare de săpun lichid la Lidl, dar parcă nu-mi amintesc să aibă și display pe lângă senzorul de mișcare. Are certificare IPX4, primește 300 ml de săpun lichid, funcționează cu o baterie.

5. Aparat de tuns Philips;

Are încărcător pe cablul, permite reglarea de la 0.5 – 23mm (13 opțiuni), funcție de auto ascuțire pentru lame, găsiți și câteva accesorii în pachet etc.

Bonus: Termometru la 15 lei.