Am selectat 5 produse ce pot fi considerate tangențial și gadgets din catalogul ce devine activ de mâine în magazinele LIDL din întreaga țară.

Catalogul complet îl puteți răsfoi pe aici👈🖱️

1. Aparat solar pentru alungarea animalelor; 

Folosește ultrasunete spre a ține animalele la distanță

Nu am folosit așa ceva niciodată și nu am idee dacă este doar reclamă, dacă chiar își face treabă după cum se specifică în pliant. Folosește sunete de înaltă frecvență, dar și secvențe de lumină tip fulger spre a ține animalele la distanță.

Înțeleg că are 5 programe pentru diferite grupe de animale, dar și că încorporează un senzor de mișcare reglabil cu rază de detecție de până la 7 metri. Se alimentează cu energie de la soare printr-un micuț panou fotovolatic aflat în partea superioară.

2. Aspirator pentru ferestre cu acumulator; 

Aspirator pentru ferestre

Îmi amintesc că am cumpărat un aspirator de genul de la LIDL, doar că nu avea brațul extensibil. Mi s-a părur că se descurcă ok-ish, dar nu vă așteptați la cine știe ce minuni din partea sa.

Observ că au inclus o sumedenie de accesorii. Bateria de 2200 mAh îi conferă autonomie de până la 40 minute.

3. Căști audio pentru copii; 

LIDL spune că are licență spre a folosi desenele aflate pe aceste căști

Sunt relativ ieftine și cam atât. Ies în evidență prin designul ce imită desene, jocuri sau filmele favorite ale unui junior. Au putere de până la 85 dB și sunt reglabile.

Bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) spre a beneficia de garanția de 3 ani.

4. Dispozitiv solar anticârtiță;

LIDL susține că îndepărtează cârtițele în mod eficient

Și aici trebuie să spun că nu am idee cât de util este un astfel de produs. Îmi amintesc că atunci când locuiam la casă în Găești, aveam o cârtiță sau chiar mai multe ce îmi produceau diferite surprize în sensul în care reamenajau spațiul din jurul casei. Nu mi-am bătut capul să le îndepărtez. Îi înțeleg pe cei ce au probleme în acest sens. Ca și notă separată, aveam și un arici ce la un moment dat a rămas blocat într-un sac cu gunoi.

5. Robot de aspirare cu funcție de spălare; 

Este relativ ok ca și preț. LA 699 lei are și funcție de spălare. Nu scrie pe nicăieri, dar presupun că au dezvoltat și o aplicație pentru telefon ca să faciliteze procesul de utilizare al aspiratorului robot. Recipientul pentru praf are 300 ml, idem și pentru cel de apă. Are 10 senzori împotriva șocurilor și 3 senzori împotriva căderii.

Sunt 6 moduri de curățare: Auto, Spot, Colțuri, Max, Programare și Mod de ștergere. Este o propunere interesantă în domeniul aspiratoarelor robot low-cost.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.