În lista de astăzi veți descoperi un ceas cu feedback bun, deși preia multe din elementele design specifice Richard Mille, un desktop PC la preț ok dacă ne raportăm la configurația adusă, dar și alte 3 produse interesante.

1. Ceas CIGA Design Z-Series 👈🖱️

Cea mai bună clonă de Richard Mille cu preț de sub 3 – 400 euro

Ceasurile Richard Mille costă de la 150.000 euro în sus, iar modelele pe care le vedeți la mâinile piloților de Formula 1 se duc și la 1.5 – 2 milioane euro. Totuși, există alternative la o fracțiune din preț precum modelul din link.

CIGA Design nu spune mare lucru ca și brand, dar dacă veți face un search veți descoperi că are parte de feedback bun, iar Xiaomi se află printre companiile ce au investit în ei. Am parcurs câteva review-uri la CIGA Design Z-series, iar opiniile sunt bune spre foarte bune.

2. Cooler pentru laptopurile de până la 17 inci 👈🖱️

Cooler cu elemente din aluminiu în partea superioară

A strâns nota 4.27 din 45 de review-uri primite pe eMAG. Unele review-uri sunt hazlii (muchiile sunt tăioase, pe de o parte sunt cei ce spun că își face treaba, iar pe de altă parte sunt câteva review-uri de spun că nu-i bun de nimic). Acum depine de așteptările pe care și le-a setat fiecare.

Pe lângă funcția de cooler aș evidenția și prezența a 4 porturi USB, dar și butonul de pornire / oprire ce facilitează utilizarea sa. Lipsesc câteva RGB-uri care să-i aducă un element diferențiator.

3. iPhone 14 Pro 👈🖱️

iPhone 14 Pro în varianta cea mai căutată ca și culoare

Gata. Stocurile sunt suficiente, iPhone 14 Pro / 14 Pro Max pot fi comandate în orice varianta de culoare și în orice echipare ca și spațiu de stocare. Chiar și prețurile am impresia că s-au mai așezat, iar modelul cu 256 GB costă puțin peste 6000 lei.

4. Scaun gaming Inaza Rainbow 👈🖱️

Scaun de gaming cu RGB

Dacă ai un junior pasionat de jocurile pentru PC, modelul de mai sus ar putea întregi setup-ul din camera sa. A strâns și ceva feedback pe pagina de produs. Greutatea maximă suportată este de 130 kg.

5. Sistem de gaming Lenovo Legion cu AMD Ryzen 7 5700G și placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3070 👈🖱️

Desktop PC de gaming

Are reducere de 10% și coboară la prețul cel mai bun de acum câteva săptămâni. Folosește un procesor AMD de tip octa-core ce a fost dezvoltat într-un proces de litografiere pe 7nm, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 de 8 GB, Wi-Fi ax și bluetooth 5.1, suportă până la 128 GB memorie RAM de tip DDR4, SSD de 1 TB etc.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.