Nu sunt prea multe produse ce ar putea fi denumite gadgets în catalogul LIDL ce urmează a fi activ de mâine dimineață.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Ascuțitor de cuțite + seturi ieftine de cuțite; 

🔺Nu este un gadget, dar nu strică să aveți un ascuțitor de cuțite prin bucătărie

Când eram copil îl ajutam pe bunicul meu să ascută diferite unelte de prin curte (cuțit, topor etc). Folosea un polizor manual și eu eram forța din spate. Îmi spunea mereu să învârt mai încet, dar mie îmi plăceau scânteile ce ieșeau când forjam la maxim.

Acum cred că de cele mai multe ori când un cuțit nu mai funcționează cum trebuie se trece la un alt set. Am un ascuțitor de cuțite ieftin ce își face treaba. LIDL listează unul și mai ieftn, iar despre seturile de cuțite de mai sus nu știu ce să zic. Nu am cumpărat de la ei niciodată.

2. Baterie monocomandă cu LED; 

🔺LED-ul are diferite culori în funcție de temperatura atinsă

Până la temperatura apei de 32 grade Celsius se aprinde albastru, între 33 – 40 grade Celsius trece în verde, iar de la 41 grade Celsius în sus luminează roșu. Cartușul de 35 mm este interschimbabil.

3. Mărunțitor de 260W și carusel de condimente; 

🔺Diferite produse ce pot fi utilizate în bucătărie

Caruselul de condimente mi se pare interesant. Era și mai util dacă cumva putea fi ascuns în blat și scos la nevoie. Mărunțitorul include și un disc de emulsionare pentru frișcă. LIDL aduce 3 ani garanție și bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS).

4. Foarfecă pentru gard viu;

🔺Este cu alimentare electrică

Trebuie spus că funcționează cu 2 x acumulator de 20V ce trebuie achiziționat separat. Unul costă 149 lei după cum se vede și în imaginea de mai sus: 399 + 2 x 150 + încărcător pentru acumulatori. Garanția este de până la 5 ani.

5. Motocoasă cu rol și de trimmer; 

🔺Și aici spre a funcționa trebuiesc 2 acumulatori de 20V

Nu am idee cât de bine funcționează. Personal, prefer o soluție de genul în dauna celor cu alimentare pe benzină și motor convențional. Zgomotul, greutatea și mirosul mi se par puncte ce le trag în jos, dar pe de altă parte, au mai multă putere la îndemână. Aici nu știu cum se descurcă produsul de mai sus inclus în seria Parkside Performance.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.