Mai sunt doar câteva zile până la trecerea în 2023, iar din catalogul LIDL ce intră în vigoare de astăzi am selectat câteva oferte interesante.

Accentul se pune pe unelte, echipament pentru schi și aparate de folosit în locuință.

Întregul catalog îl puteți găsi aici. 👈🖱️

Află cum poți achiziționa key-uri de Windows și Office la prețuri bune!

1. Aparat de călcat pentru cămăși și bluze; 

Este o premieră ca și introducere în gama LIDL

Cred că este prima dată când descopăr un astfel de produs în oferta LIDL. Poate fi de folos pentru cei ce au multe cămăși și bluze de călcat. Nu cred că se descurcă așa bine precum un aparat de călcat convențional, dar presupun că punctează la partea de simplitate în utilizare.

2. Aspirator UV antiacarieni; 

Mi se pare util pentru cei ce caută a obține un plus de curățenie în pat

LIDL spune că ar avea o retenție de 99.95%. Are o lampă UV ce înțeleg că ar fi utilă împotriva acarienilor, mod dedicat pentru rulare și scuturare. Sunt include două filtre HEPA lavabile.

3. Convector de 2000W; 

Pentru cei ce nu se tem de factura la energie electrică

Are consum de până la 2000W. Sunt trei trepte de căldură și îl setezi în funcție de necesități. Mi se pare cumva ieftin față de alte produse similare.

4. Mașină de găurit și înșurubat; 

Sunt mai multe unelte în catalogul curent al LIDL, am selectat una dintre ele

Trebuie ținut cont că în pachetul său nu se află încărcătorul și acumulatorul, iar cu achiziția separată se ajunge la un preț destul de mare. Înțeleg că Parkside are un renume bun în domeniu.

5. Mop cu abur 2-in-1; 

Util pentru cei ce caută un plus de curățenie în locuință

Are consum de până la 1500W, rezervor de 350 ml și garanție de 3 ani.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.