Catalogul LIDL a cărui valabilitate începe de astăzi pune accentul pe jucării, jucării și haine de iarnă pentru băieți și fete. Se vede că se apropie Moș Nicolae, Moș Crăciun etc.

Întregul catalog îl puteți consulta pe pagina dedicată. 👈🖱️

Descoperă o listă cu 10 idei de cadouri smart cu preț de sub 300 lei 👈🖱️

1. Instalație luminoasă;

Este concepută a funcționa la interior sau la exterior. Sunt 10 LED-uri de dimensiuni mari, are certificare IP44 legată de contactul cu apa.

2. Lumânare LED din ceară naturală;

Văd că sosește în diferite forme, are și telecomandă. Ce mi se pare interesant? Că au făcut-o din ceară, deși lumina este furnizată de un LED și nu avem o lumânare în adevăratul înțeles al termenului. Funcționează cu baterie.

3. Trenuleț teleghidat cu acumulator; 

Funcționează cu baterii și are telecomandă din care poți controla mersul înainte și înapoi. Vedeți că sunt trei variante (tren de călători cu telecomandă, locomotivă cu telecomandă sau tren care se încarcă pe USB cu vagon de pasageri).

4. Puzzle magnetic cu Harta lumii sau a Europei din lemn;

Este un cadou ce-l ajută pe junior să dobândească informații legate de harta lumii sau harta Europei. Văd că LIDL pune vârsta minimă și vârsta recomandată (3 ani și respectiv, 6 ani).

5. Perdea luminoasă și instalație luminoasă;

Bonus: Jucării din lemn în diferite configurații. Sunt dovada că LILD și-a propus să cumperi cadourile pentru sărbătorile ce urmează din oferta lor. Cred că raioanele ce de obicei sunt cu scule și alte electronice, vor fi arondate specific pentru jucării. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.