Față de alte cataloage LIDL, cel ce a intrat de astăzi în vigoare aș spune că aduce mult mai multe produse interesante, mai ales pentru cei ce sunt pasionați de…, pescuit.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Baterie externă de 20.000 mAh;

🔺Preț destul de bun, dar cu brand no name…

Țineți cont că are 3 ani garanție și este suficient să aveți bonul înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS). Cred că este și una dintre puținele baterii externe cu garanție întinsă pe durata a 3 ani. Are port USB Type-C și USB Type-A, iar acumulatorul înțeleg că este compatibil cu standardul Qualcomm QuickCharge 3.0.

Baterie similară cu nota 4.43 din peste 100 de review-uri costă de aproape 3 ori mai mult.

2. Binoclu; 

🔺Produs ce apare constant în oferta LIDL

Bănuiesc că există cerere din moment ce ajunge a fi listat constant la câteva săptămâni. Este o jucărie ce mărește de 10 ori, sticla optică BK-7 este tratată antireflexie, iar obiectivul este de 50mm.

3. Boxă bluetooth cu lampă LED;

🔺2-in-1: Lampă LED și boxă cu conexiune bluetooth

Are 5W RMS, certificare IPX4 în ce privește contactul cu apa, autonomie de 8 ore când este ascultată muzică. Funcția suplimentară este cea de lanternă ad-hoc.

4. Lampă multifuncțională cu acumulator și LED; 

🔺Soluții de iluminat în camping și nu numai

Lampa multifuncțională din dreapta are și rol de…, desfăcător de sticle. În partea stângă se află o lampă de camping și una de tip frontal, la un preț decent. Bateria este inclusă.

5. Telescop Skylux cu trepied;

🔺Prețul este destul de ridicat și ar trebui să fie ceva mai mult față de o jucărie

Galileo Galilei a creat propriul său telescop și cu ajutorul său a reușit să mărească de până la 30 de ori. Așa a putu să studieze Luna în detaliu, dar și sateliții lui Jupiter.

Acum la aproximativ 100 euro primiți un telescop cu adaptor de smartphone și aplicație dedicată, filtru solar, lentilă Barlow 3x, inversoare – 1.5x etc.

Bonus: Saltea pentru mașină 

🔺Pentru cei ce se încumetă să doarmă în vehicul

Tesla are un mod dedicat pentru cei ce dorm în automobil. Se numește Camp Mode. Aparent, mai sunt și alții ce se încumetă să treacă noaptea în vehiculul personal, iar LIDL a venit cu o saltea pentru aceste situații. Prețul este destul de mic.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.