Mâine intră în vigoare un catalog nou și am selectat 5 produse ce pot fi considerate gadgets.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. BRAUN – aparat de tuns multifuncțional; 

Are 4 suprafețe de tăiere specializate

LIDL are în oferta și produse de la companii cu ceva renume în domeniu. Este și cazul aparatului de tuns de mai sus. Tunde barba, contureză și bărbierește, iar cei 3 piepteni din pachet au 1, 3 și 5 mm.

2. Instalație solară; 

100 de LED-uri sunt în această instalație solară

Este concepută spre a fi folosită la exterior și în componența sa intră 100 de LED-uri. Realimentarea cu energie se face printr-un panou fotovoltaic încorporat. Lungimea totală este de puțin peste 3 metri.

3. Lampă LED solară; 

Lampă LED solară cu diferite culori

Dimensiunile sale sunt de 44 cm în înălțime și 15 cm în lățime. Bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) spre a beneficia de garanția de 3 ani.

4. Periuță de dinți electrică Oral-B; 

Probabil, printre cele mai vândute periuțe electrice din România

Oral-B are numeroase produse apreciate pentru raportul preț / experiență de utilizare. În pachetul de mai sus au inclus 2 capete, timer-ul are 2 minute, iar rotațiile ajung până la 7200 rpm.

5. Produse pentru bucătărie din inox; 

Diferite produse pentru bucătărie din oferta LIDL

Mai sus descoperiți mai multe produse ce pot fi utile în bucătărie. Se insistă pe faptul că sunt fabricate din inox. Râșnița electrică are sistem de măcinare ceramic și se pretează la sare și piper. Mixer-ul vertical are consum de maxim 1000W, iar cel clasic are funcție turbo și 6 trepte de viteză și un consum mult mai redus de energie.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.