Software

La începutul acestei luni reprezentanţii Hidroelectrica au anunţat că în curând aplicaţia mobile pentru plăţi si transmitere index va fi disponibilă în curând.

La momentul respectiv aflam că aplicaţia este în curs de dezvoltare şi că se lucrează la sincronizarea bazelor de date. Sigur că nu ne aşteptam ca lucrurile să avanseze atât de repede, dar iată că acest sfârşit de săptămână vine cu o surpriză foarte plăcută.

Aplicaţia SPEEH by Hidroelectrica SA este disponibilă de câteva ore atât pentru Android, cât şi pentru iOS. Informaţia a fost publicată în exclusivitate pe grupul de Facebook Client Hidroelectrica 🔗, românii fiind în sfârşit fericiţi că îşi vor putea plăti facturile întârziate cu lunile, rapid şi fără probleme.

Deoarece în prezent foarte mulţi abonaţi Hidroelectrica încearcă să instaleze aplicaţia (mulţi şi-au salvat indexul în pix şi acum îşi doresc să câştige timpul pierdut), sunt şanse destul de mari ca aplicaţia să nu fie vizibilă tuturor în magazinele de aplicaţii, deci nu disperaţi. Pentru unii aşteptarea poate varia de la câteva ore, la câteva luni. Cert este că până în 2024 o veţi putea descărca cu siguranţă toţi.

PS: mulţumesc de pont ᎤᏇᏋֆֆ

Update: Şi pentru că unora le trebuie explicată gluma, acest articol a fost un pamflet de 1 aprilie. Avem un istoric pe site cu articole de 1 aprilie, le puteţi găsi pe toate sub tag #1aprilie. Mulţumim !

Sursa: facebook.com/grupclienthidroeelctrica