În catalogul LIDL ce începe a fi valabil de mâine sunt multe produse pentru bucătărie, dar am reușit să compilez și o listă de 5 gadgets.

Întregul catalog îl puteți consulta aici👈🖱️

1. Aparat de făcut popcorn; 

Aparat de făcut popcorn Silvercrest Kitchen Tools

Dacă nu aveți un cuptor cu microunde prin apropiere, puteți alege un aparat dedicat pentru făcut popcorn. Consumul de energie ajunge până la 1200W, are și o lingură inclusă, iar garanția este de 3 ani – bonul poate fi înscris în aplicația LIDL+ (Android / iOS)

2. Aparat pentru vafe / gogoși / omletă; 

Aparat pentru vafe / gogoși / omletă Silvercrest Kitchen Tools

Mereu spun că am să cumpăr și eu o jucărie de genul. Asta și pentru că sunt amator mare de vafe, gogoșile pot fi făcute și fără aparatul ăsta dedicat. Are consum de până la 1000W și cablul poate fi stocat astfel încât să ocupe mai puțin spațiu când nu este folosit.

3. Lampă cu acumulator și 100 de LED-uri; 

Lampă Livarno Home cu încărcare prin USB

Are 100 de LED-uri, senzor de mișcare și magnet, se încarcă pe USB. Sunt două variante: 1 de 100lm și cu 30 de LED-uri, iar a doua de 200lm cu 100 de LED-uri.

4. Radio FM; 

Radio FM / DAB+

Afișează ora și permite setarea de alarmă, funcțuonează în FM și a fost conceput cumva spre a fi folosit în bucătărie. Putem spune că îndeplinește mai multe funcții. Este un produs pe care l-am mai descoperit în oferta LIDL.

5. Televizor Blaupunkt;

Televizor Blaupunkt

Nu mi se pare a fi neapărat o alegere inspirată. La 699 lei cred că ar fi trebuit să dispună de rezoluție Full HD și nu doar HD. Plus că este un non smart TV, dar sunt soluții precum Chromecast ce-l ajută să devină smart. Cu prețul plătit pe TV + Chromecast, deja poți cumpăra un televizor echivalent de la LG sau Samsung.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.