În selecția de produse eMAG de astăzi veți descoperi un laptop de gaming cu grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti, memorie DDR5, dar și alte 4 articole interesante.

1.  HP Omen cu display de 16 inci și grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti 👈🖱️

HP 16-n005nq

Un prim element ce mă atrage încă din imaginile de presă este dat de simplitatea designului. Sunt doar câteva tușe ce lasă cumva de înțeles că avem de-a face cu un laptop de gaming. M-aș referi la patternul aflat deasupra tastaturii, dar și la cei 16 inci ai ecranului punctați cu un logo masiv ce strică cumva imaginea de ansamblu.

Este un laptop din categoria premium. Și iese în față cu un display de 16.1 inci cu rezoluție FHD și rată de refresh la 144Hz, un procesor AMD Ryzen 7 6800H de tip octa-core la 3.2 GHz ce urcă cu Turbo Boost la 4.7 GHz și a fost dezvoltat într-un proces de litografiere pe 6nm. Aș aminti și de placa grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti cu 8 GB GDDR6, difuzoare stereo tunate de către Bang & Olfusen.

Conectivitatea este asigurată de 1 x HDMI 2.1, 3 x USB 3.1, 2 x USB Type-C, cititor pentru cardurile SD, rețea gigabit, Wi-Fi ax de tip 2×2 și bluetooth 5.2. Încărcătorul este de 280W, iar bateria are 4 celule și 70Wh.

2. Imprimantă laser Brother 👈🖱️

Brother HL-1222WE

Este o imprimantă cu feedback foarte bun – 4.66 din 168 review-uri. Unul dintre elementele prin care ajunge a fi recomandată este dat de către faptul că are costuri mici de operare. Un set de 2 cartușe toner ce permite imprimarea a 3000 de pagini costă…, 44.03 lei.

3. iPhone 12 Mini 👈🖱️

iPhone 12 Mini

A coborât sub pragul a 3000 lei și este una dintre alternativele de luat în calcul pentru cei ce caută un smartphone compact cu iOS. Folosește un display Super Retina XDR OLED de 5.4 inci, Apple A14 Bionic pe 5nm și cameră de 12 Megapixeli cu f/1.6 și OIS + ultrawide de 12 Megapixeli, difuzoare stereo, 5G și certificare IP68 legat de contactul cu apa și praful.

4. Pachet iarnă de la Fiskars pentru automobil 👈🖱️

Lopată + racletă de la Fiskars

Fiskars este un fel de Apple în lumea instrumentelor pentru folosit în curte etc. Mă rog, exagerez. Am avut lopata de mai sus, dar pe negru și era prin portbagaj mai mereu, asta pentru că era compactă și nu ocupa cine știe ce spațiu. Am folosit-o de câteva ori pe timp de iarnă și un singur reproș îi puteam face, când zăpada se topea ajungea a se lipi de ea pentru că era ușor rugoasă.

5. Suflantă aer pentru PC, tastatură, obiectiv aparat foto etc 👈🖱️

Suflantă aer Little Domi

Am avut spray-uri cu aer comprimat și chiar eram în căutarea unei jucării de genul. Este și unul dintre puținele produse cu feedback incipient – nota 4.80 din 10 evaluări. Sunt o sumă de scenarii pe care se potrivește și revin cu impresiile formate.

Bonus: Selecție de produse de îmbrăcăminte pentru bărbați cu preț de 169 lei 🔗

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.