Sunt o sumedenie de așa-numite gadgets prin oferta curentă a LIDL, majoritatea din domeniul becurilor solare.

Catalogul îl puteți consulta aici. 👈🖱️

1. Lampă solară decorativă;

Îmi amintește puțin de speritorile pe care bunici le improvizau. Mă rog, exagerez. LIDL aduce o lampă solară decorativă ce dispune de un micuț panou solar, autonomie de 8 ore, iar seara pornește automat. Are și opțiunea de oprire manuală.

2. Termometru digital pentru grătar;

Am făcut o listă cu 5 gadgets utile la grătar pe aici. Era inclus și un termometru digital, dar văd că LIDL reușește să aducă un produs mai ieftin. Măsoară de la – 10 grade Celsius la 300 grade Celsius, are garanție de trei ani și un senzor pentru măsurarea temperaturii interioare a alimentelor preparate la grătar.

3. Mini-răcitor de aer cu lumină de veghe;

Trebuie să recunosc că nu am mai găsit un astfel de produs până acum. Durata de funcționare este de 7 ore, are două funcții: răcirea și umidificare aerului, trei trepte de viteză și lumina ambientală în 7 culori diferite. Interesant este că se alimentează pe USB Type-C.

4. Lumină LED cu acumulator pentru bicicletă;

Este un set cu două lumini, una frontală cu acumulator de 1800 mAh și mufă de încărcare pe USB Type-C cu intensitate de iluminare comutabilă în trei trepte. Lumina din spate are baterie de 300 mAh și se încarcă tot pe USB Type-C. Lampa față are autonomie de până la 9 ore și jumătate, iar cea spate de 5 ore și jumătate – 6.

5. Prelungitor cu tambur;

Nu este un gadget, dar alimentează gadgeturile cu energie. Cablul este de 25 metru, are 4 prize și certificare IP44 în ce privește contactul cu apa + garanția specifică LIDL de 3 ani.