Am reușit să alcătuiesc o listă cu 5 gadgets de la LIDL din catalogul ce de mâine este activ în magazinele din întreaga țară.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Aparat de vidat 

LIDL le-a denumit aparat de vidat și aparat de vidat premium. Cel mai ieftin la 99 lei  are funcție Soft pentru alimente sensibile și Wet pentru alimente umede. Are consum de 125W vs 160W la cel mai scump. Bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) spre a beneficia de garanția de 3 ani.

Pe de altă parte aș zice că puteți merge la siguranță cu un aparat de vidat ce are livrare gratuită la easybox. Are nota 4.22 din 166 de review-uri, consum de până la 175W, 10 pungi de vidare incluse. Este livrat de către un partener din marketplace cu feedback bun strâns până acum.

2. Ceas cu termometru cu proiecție 

🔺Un gadget în adevăratul înțeles al termenului, nu?

Este un ceas interesant ce are și funcție de proiecție, dar și termometru. Am văzut o sumedenie de soluții pe un format similar, dar trebuie să spun că nu știu dacă m-aș aventura să cumpăr unul.

3. Colecție de jocuri din lemn; 

🔺Un cadou inspirat pentru junior și nu numai

Jocurile incluse sunt șah, dame, backgammon și lista nu se oprește aici. Prin alte părți am descoperi o combinație de mai mare angajament; joc de șah + accesorii pentru vin. Trebuie ținut cont că dimensiunile produsului vândut de către LIDL sunt cumva destul de mici.

4. Instalație luminoasă pentru bradul de Crăciun 

🔺Sosește în diferite configurații

LIDL are mai multe accesorii de Crăciun prin magazine, iar instalațiile luminoase sunt o parte din acest produse de sezon. Mai multe detalii descoperiți în captura din catalog.

Pentru cei ce au curaj să facă comenzi online, un Christmas Shop cu sute de oferte așteaptă a fi răsfoit.

5. Plafonieră LED cu telecomandă 

🔺Lumina poate fi caldă sau rece

Este un produs interesant. Are luminozitate de 4500 lm, 36.8W și reducere de 10%.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.