În lista curentă de oferte eMAG veți descoperi printre altele și cel mai ieftin televizor TCL cu reducere suplimentară de 10%. Alte companii listează smart TV-uri cu specificații similare la preț și cu 3 – 400 lei mai mare.

1. Căști gaming Logitech cu feedback foarte bun 👈🖱️

🔺Au strâns nota 4.52 din 102 review-uri

Le găsiți în mai multe variante de culoare: negru, alb, lilac și albastru. Sunt căști cu conectare wireless la PC, laptop, PS4 / PS5 etc. Cântăresc 278 de gr și au strâns recenzii apreciative.

2. Cel mai ieftin televizor TCL 👈🖱️

🔺Entry-level-ul TCL pe piața de smart TV-uri pe sfârșit de 2023

Prin codul televizoare se obține o reducere de 10% față de prețul afișat. Are nota 4.76 din 45 de review-uri, semn că își face treaba cu prisosință. Este un televizor cu sistem de operare Android, diagonală de 80 cm și rezoluție HD.

3. iPhone 14 cu 128 GB stocare 👈🖱️

🔺A coborât sub pragul a 4000 lei

Mi se pare că începe a avea un preț din ce în ce mai bun și devine cumva o alternativă de luat în calcul pentru cei ce caută un telefon nou cu iOS. Și aici dacă ar fi să amintesc de evaluările strânse: 4.7 din 255 de review-uri mi se par un semn bun.

4. Notebook de gaming RAZER Blade 17 👈🖱️

🔺Laptop de gaming pe format mare

Cezar a testat Razer Blade 14. Mai sus aveți o configurație interesantă cu procesor Intel din seria Alder Lake – 12800H cu 14 nuclee ce urcă la maxim 4.8 GHz, display-ul are rezoluție QHD – 2560 x 1440 pixeli și rată de refresh la 140Hz, iar grafica cade în sarcina lui NVIDIA GeForce RTX 3060 cu 6 GB GDDR6.

Are difuzoare stereo, 1 x HDMI 2.1, 2 x Thunderbolt 4, 3 x USB 3.2 Type-A Gen2, rețea pe fir de până la 2.5 Gbps și rulează Windows 11 Home. Mi se pare că este cumva mai ușor față de alte modele pe aceeași diagonală – 2.5 kg cu o baterie de 82Wh ce se încarcă cu adaptorul de 280W.

Plătești mai degrabă pentru dimensiunile cumva compacte și nu neapărat pentru grafica integrată, una cumva modestă la prețul afișat.

5. Espressor + aparat de spumar a laptelui + voucher de 150 lei pentru capsule 👈🖱️

🔺În prețul afișat sunt aduse multe beneficii

Cu greu mai găsesc un espressor de recomandat. Au avut prețuri bune de Black Friday și acum când sunt și cu câteva sute de lei mai scumpe îmi vine greu să le includ aici. Modelul de mai sus reușește cumva să atragă atenția.

În primul rând are un preț cumva ok-ish, include și un aparat de spume a laptelui, dar și un voucher de 150 lei pentru capsule de cafea.

Espressor-ul în sine are și bluetooth, control Wi-Fi + aplicație de smartphone în care-l puteți înrola.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.