Am ales 5 produse interesante din catalogul LIDL ce urmează a fi activ de mâine.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Aparat de curățat cu presiune; 

🔺Nu este neapărat un gadget, dar mi se pare util pentru cei ce stau pe la casă

Am folosit un Karcher când am locuit la casă. LIDL mai listează diferite aparate de curățat cu presiune, iar modelul de mai sus mi se pare a fi cumva o adițue nouă. Nu este din zona cu adevărat ieftină, dar nici foarte scump nu l-aș considera, iar în pachet sunt o sumedenie de accesorii.

Țineți cont că are 3 ani garanție și este suficient să aveți bonul înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS).

2. Aplică LED pentru baie cu telecomandă; 

🔺Bateriile sunt incluse și dispune de certificare IP44

Presupun că se pretează acolo unde nu există alimentare la rețeaua electrică, iar o aplică LED pe formatul de mai sus ajută. Are telecomandă și funcționează pe baterii. Nu am idee dacă ar putea fi alimentată și convențional, la rețea.

3. Feliator electric; 

🔺Pentru cei ce doresc un plus de precizie când feliază ceva pe acasă

Poate fi reglată grosimea de tăiere până la 17 mm și a fost conceput spre tăia pâine, mezel, cașcaval, legume etc. Cuțitul cu zimți este detașabil.

4. Proiector LED cu senzor mișcare; 

🔺Proiector LED cu senzor mișcare și durată de viață mare

Pe lângă proiector mi se pare interesantă și lopata pentru curățarea jgheaburilor. Cred că este prima dată când văd un accesoriu de genul. Acum sincer nu știu și cât de utilă este, cât de bine își face treaba. Din ce am văzut de- lungul timpului, parcă jgheaburile nu sunt atât de late.

Proiectorul sosește în două variante de culoare și senzorul de mișcare pivotant are rază de acțiune de până la 12 metri.

5. Grill 3-in-1 & altele; 

🔺Tot felul de produse listate de către LIDL în catalogul ce va fi activ de mâine

Grill-ul este de tip 3-in-1 – grătar cu contact, grătar pentru panini și grătar de masă. În pachet se află și recipient de colectare a sucului și racletă de curățare. Rțșnița de cafea este ieftină, idem și dispozitivul de spumare a laptelui.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.