Sunt multe produse interesante în catalogul LID ce urmează a fi activ în săptămâna viitoare.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Aplică LED cu difuzor și bluetooth; 

🔺Pentru cei ce doresc un plus de culoare & sunet în locuință

Are 3 ani garanție și este suficient să aveți bonul înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS). Sunt două moduri de iluminare: alb sau culoare (7 opțiuni de culoare). Este inclusă și o telecomandă, iar difuzorul se conectează prin bluetooth la smartphone etc.

2. Difuzor arome cu lumină ambientală; 

🔺LIDL se gândește și la mirosul din casă

Sunt 2 arome incluse, iar garanția și aici se întinde pe perioada a 3 ani. Designul îl consider interesant. Puteți alege un difuzor arome cu design cumva similar, funcție de umdificare a aerului, telecomandă, nota 4.76 din 101 review-uri și reducerea de 10% față de prețul afișat prin codul electro. Așa ajunge la aproape jumătate de preț față de difuzorul Silvercrest de la LIDL.

3. Kit gaming cu tastatură, mouse și mousepad; 

🔺Tastatura are taste în două culori și tastele sunt iluminate

Este un kit de gaming de la Silvercrest. Totuși, la 169 lei cred că sunt opțiuni mai bune. La 199 lei găsiți un kit Redragon format din tastatură, mouse, mousepad și…, căști. A strâns nota 4.57 din 367 de review-uri.

4. Lampă verticală cu LED; 

🔺Sunt 16 opțiuni la nivel de culoare

Sunt 4 programe de alternare a culorilor, 16 culori individuale, iar dimensiunea lămpii LED este de 13 x 103.5 cm. Lungimea cablului de alimentare este de 1.8 metri.

5. Reflector solar cu senzor mișcare; 

🔺Panoul solar mi se pare a fi de dimensiuni generoase

Raza de detecție este de la 1 – 8 metri, iar lumina de noapte se aprinde automat la lăsarea întunericului. Sunt 4 moduri de funcționare selectabile: senzor de mișcare, lumină de noapte + senzor de mișcare, 50% luminozitate sau oprit. Are certificare IP54 în ce privește contactul cu picăturile de apă.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.