Mi-a fost mult mai ușor să fac selecția de gadgets din oferta LIDL și asta pentru că în catalogul curent aș spune că avem o listă ceva mai mare, chiar și câteva premiere.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

Află cum poți achiziționa un key de Windows 10 / Windows 11 sau Office 2021 la preț bun!

1. Aparat de spumare a laptelui;

Produs din gama Silvercrest Kitchen Tools

Nu știam că există 4 tipuri de spumă de lapte. Bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) spre a beneficia de garanția de 3 ani.

2. Computer irigații; 

Produs inedit și util

Poate fi programa pe 6 orare independente, iar durata de irigare variază de la 1 minut la 9 ore și 59 minute. Ritmul de irigare poate fi de la zilnic la săptămânal, iar prețul mi se pare a fi destul de așezat. Bineînțeles, îți mai trebuiesc și restul de accesorii ca totul să funcționeze.

3. Robot de tuns gazonul; 

Este un alt produs ce cred că debutează în premieră la LIDL

Am mai văzut astfel de produse, dar prețul era mult mai mare. Mi se pare interesant pentru 1299 lei, bineînțeles, exact ca și în cazul aspiratoarelor robot îl văd util pentru întreținere. Dacă iarba este mare, Parkside-ul de mai sus nu are niciun efect.

Autonomia este de 45 minute, iar încărcare de la 0 – 100% se face în 60 minute pentru acumulatorul de 2Ah. Acoperă o suprafață de până la 500 mp, lățimea de tăiere este de 18 cm, iar înălțimea de tundere poate fi reglată între 25 – 60mm.

4. Starter auto multifuncțional cu baterie externă; 

De fapt, o baterie externă ce la nevoie pornește și automobilul

Este o baterie externă de 7000 mAh ce poate ajuta la nevoie automobililele pe benzină cu capacitate cilindrică de până la 3 litri sau pe cele pe motorină cu capacitate de până la 2 litri.

5. Termometru auto digital pentru interior – exterior; 

Termometru de utilizat în automobil

Presupun că există scenarii de utilizare pe care se pliază și un astfel de termometru auto.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.