Sunt multe produse interesante în catalogul ce urmează a fi activ de mâine în rețeaua de magazine LIDL din țara noastră.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Aparat de curățat cu presiune Parkside;

🔺Este un produs cu preț atractiv

În 249 lei primești un aparat de curățat cu presiune de 1400W, lungime a cablului electric de 5 metri și a furtunului de 3 metri. Sunt și câteva accesorii în pachet. Bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) pentru a beneficia de cei 3 ani de garanție.

Mai găsiți la LIDL și un aspirator auto cu alimentare la priza de 12V, dar și o trusă cu chei tubulare / bituri, 46 de piese incluse.

2. Baghetă LED luminoasă;

🔺Nu sunt neapărat gadgeturi, dar pot fi de folos în bucătărie

Bagheta LED are 43 de LED-uri, este inclus ștecherul și cablul de alimentare cu lungimea de 1.8 metri. Are un preț decent. Mai găsiți și un cuptor pentru prăjit sau copt de la Severin, sandwichmarker de tip 3-in-1 și un mixer manual.

3. Baterie electrică EasyMaxx pentru apă caldă și rece;

🔺Ar putea fi o soluție bună în anumite scenarii mai light de utilizare

Nu sunt eu marele specialist pe partea de electricitate, dar consumul maxim mi-a atras atenția aici – 3600W. Este aproape cât primești pe o conexiune pe o singură fază. Mă rog, presupun că altfel nu prea ai cu să primești încălzire instant a apei la trecerea prin baterie. Temperaturile pot fi de până la 60 grade Celsius, iar la baza bateriei se află un indicator de temperatură digitală cu LED.

4. Friteuză, cântar de bucătărie și răzătoare multifuncțională;

🔺Alte produse ce sunt utile în bucătărie

Fritezuă are un consum maxim de 1450W, 8 programe dedicate pentru cartofi pai, creveți, carne de pasăre, prăjituri, pește și carne + mod manual.

Cântarul de bucătpărie are dimensiuni de 14.5 x 1.65 x 20 cm. Am cumpărat și eu unul în urmă cu mult timp și stă pe undeva depozitat. Era pentru a cântări diferite produse sosite la review.

5.Lanternă multifuncțională cu acumulator;

🔺Trebuie să testez gelul pentru curățare în automobil

Lanterna are 9 moduri de iluminare și dispune de certificare IP44. Nu trebuie să-ți faci griji legat de baterii, acumulatorul este reîncărcabil. Suportul de telefon cu încărcător include adaptorul de 12V, cablu pe USB-A și USB Type-C, alimentează la maxim de 15W.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.