Avem de-a face cu o democratizare a prețurilor pentru televizoarele cu diagonală mare. Printre ofertele de astăzi descoperiți un televizor cu diagonală de 248 cm și cu reducerea de 10% costă aprox. 7200 lei. La preț de iPhone 15 Pro Max cu ceva stocare sau Galaxy S24 Ultra de 1 TB primești un televizor cu diagonala cât un perete.

1. Aspirator vertical Rowenta cu funcție de mop 👈🖱️

🔺A strâns nota 4.4 din 134 de review-uri

Reducerea de 20% se activează prin codul electro. În aprox. 710 lei este adus un aspirator vertical cu funcție de mop și o sumă de accesorii incluse. Rowenta a adus și un suport de perete ce-l și alimentează cu energie. Autonomia ajunge până la 45 de minute. Mi se pare o soluție destul de complexă și bine pusă la punct în prețul menționat.

2. Frigider side by side Beko 👈🖱️

🔺Stocare din plin pentru o familie numeroasă de la acest side by side Beko

A și strâns ceva feedback – 4.36 din 33 de review-uri. electroweekend îi reduce prețul afișat cu 10%. Volumul net pentru frigider este de 271 litri, iar pentru congelator de 150 litri. Au integrat un compresor denumit ProSmart Inverter ce în opinia Beko ar aduce o funcționare silențioasă + eficiență energetică.

3. Boxă JBL Go 4 👈🖱️

🔺Sunt mai multe culori disponibile: Roșu, Negru, Alb, Violet, Roz, Albastru și Camuflaj

Și aici au apărut zeci de review-uri: 4.74 din 31 de recenzii. Mi se pare că destul de repede a strâns feedback, JBL Go4 este o boxă portabilă lansată în mai 2024. electro îi reduce prețul cu 10%.

Se conectează pe bluetooth 5.3, portul USB Type-C alimentează bateria de 850 mAh ce-i aduce autonomie de până la 7 ore. Nu are cine știe ce putere – 4.2W, dar dimensiunile compacte o fac ușor de strecurat în rucsac, de luat în călătorii etc.

4. Cameră de supraveghere IMOU cu montare în dulie E27 👈🖱️

🔺Produs inutil sau inovator?

Nu știam că există așa ceva. Filmează clipuri în rezoluție de maxim 2880 x 1620 pixeli, include microfon și difuzor, iar reducerea de 15% se activează prin codul electro.

5. Televizor TCL cu diagonala de 248 cm și reducere de 10% 👈🖱️

🔺Televizor cu diagonală cât un perete la preț de smartphone premium

Codul ce-l face cu 10% mai ieftin este tvextra. Are rezoluție 4K, rată de refresh la 100Hz, rulează Google TV și face parte din generația 2023. Difuzoarele cu 30W RMS au certificare Dolby Atmos, Dolby Vision pe partea de imagine.

Rata de refresh urcă până la 144Hz în anumite condiții, iar pe partea de conectivitate nu lipsește mai nimic: Wi-Fi, bluetooth, 4 x HDMI 2.1 etc.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.