În catalogul 28.03 – 3.04.2022 se pare că Lidl a decis să nu includă așa multe gadgets, iar cele pe care le găsiți sunt mai degrabă utile în bucătărie. În articolul anterior am compilat o listă cu 10 gadgets, acum abia le-am găsit și pe cele 5 din listă.

Întregul catalog îl găsiți aici.

1. Mop cu abur;

Rezervorul de 350 ml îi aduce o autonomie de 11 minute. Aburul este gata în 30 de secunde de la pornirea aparatului. Are o sumedenie de accesorii incluse, iar cablul este lung de 6 metri.

2. Cântar cu calculator de calorii;

Cântărește până la 5 kg și se adresează celor ce doresc să aibă un control cât mai exact al caloriilor, au o dietă etc. Dispozitivul vândut de către Lidl calculează grăsimile, proteinele, carbohidrați etc. Înțeleg că include valori nutriționale și calorice de la 800 de alimente și are 200 de spații de memorare programabile.

3. Aparat de vidat;

Este un gadget interesant pentru cei ce vor să păstreze alimentele într-un spațiu vidat. Rolele pot acea lățimea de maxim 30 de cm și a fost conceput pentru vidare și lipire a pungilor într-un singur pas.

4. Storcător de fructe;

Are dimensiuni destul de generoase și pare a fi un produs conceput pentru folosire în reim intensiv. Este capabil să stoarcă fructe și legume fără a fi necesar în a fi tăiate în prealabil. Are filtru din inox, iar Lidl spune că ar fi ușor de curățat (peria de curățare este inclusă).

5. Aparat de făcut vafe;

Nu este neapărat un gadget, dar nu m-aș supăra să am așa ceva prin casă și să fie pus la lucru în regim intensiv. Eram mare fan vafe prin adolescență.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.