Trebuia să fie realizat și un articol companion la 5 Gadgets pentru El. Puteți să vedeți articolele astea drept un punct de plecare legat de un cadou inspirat în perioada următoare, iar secțiunea de comentarii vă stă la dispoziție.

1. MacBook Air de 13 inci👈🖱️

Este un laptop cu dimensiuni compacte, autonomie mare și cu interfață ce-l face user friendly și pentru un începător. Mi se pare recomandat mai ales dacă deja folosește un iPhone. Pe Windows încă nu există o integrare similară cu cea dintre iPhone și MacBook (încearcă Samsung și Microsoft de o bună perioadă de timp și se fac pași în direcția bună).

2. Tastatură bluetooth Logitech;👈🖱️

Are o notă foarte bună – 4.89 din peste 100 de review-uri. Este o tastatură multi-device ce poate fi conectată la desktop PC, smartphone, tabletă, smart TV etc.

3. Căști wireless Huawei FreeBuds Lipstick;👈🖱️

Sunt scumpe și se plătește forma în mod deosebit. Sunt cu adevărat compacte și mi se pare că sunt gândite pentru urechile doamnelor și domnișoarelor. Căști ascunse într-un ruj, doar o companie chineză putea să găsească o soluție de genul.

4. Aspirator Roborock S5 Max;👈🖱️

Nu cred că are rost să mai spun de ce este recomandat un aspirator robot de top. Una peste alta, este de întreținere și face o treabă excelentă. Roborock S5 Max are nota 4.82 din…, peste 1200 de review-uri. Asta ca să vă dați seama cât de bine se descurcă ca experiență de utilizare.

5. SSD extern SanDisk de 1 TB; 👈🖱️

Majoritatea fetelor fac multe poze și spațiul de stocare din smartphone sau notebook ajunge a fi insuficient. Un SSD extern spre care să le descarce mi se pare excelent. Nu am idee de ce are notă așa mică pe eMAG, dacă vă uitați la recenziile din dot com + am testat un exemplar de genul și mi s-a părut cel puțin decent.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.