Sunt prețuri atractive la mai multe produse din oferta Huawei, în special la ceasuri smart și căști wireless.

1. Huawei Watch GT2 Pro;👈🖱️

 

Este un smartwatch ce ajunge la 727.6 lei dacă se aplică codul OfertaHuawei *(se activează o reducere suplimentară de 15% față de prețul de listă afișat). Îl văd drept un ceas axat pe fitness și realizat din materiale de bună calitate (sticlă de safir în partea frontală, structură de rezistență din titan și spate din ceramică). Încorpororează senzor de monitorizare a ritmului cardiac, barometru, busolă, SpO2 și VO2max. Are localizare prin GLONASS și GALILEO. Îl puteți conecta la orice smartphone Android.

*Oferta este validă între 5 – 7 februarie 2022. 

2. Căști wireless Huawei FreeBuds 4i;👈🖱️

Cred că sunt cele mai ieftine căști cu ANC din momentul de față. Și aici trebuie să nu uitați a folosi codul OfertaHuawei, iar prețul coboară de la 199.99 lei la 169.5 lei. Sunt căști cu încărcare pe USB type-C, bluetooth 5.2, le înrolezi în aplicația AI Life spre a primi update firmware și să le controlezi în detaliu. În zona asta de preț am curajul să spun că nu niciun concurent direct cu o experiență de utilizare similară.

3. Brățară fitness Huawei Band 6;👈🖱️

Mi se pare a fi un cadou inspirat, în varianta de culoare denumită Sakura Pink. Și aici prețul coboară cu 15% prin codul OfertaHuawei (de la 206 lei la 175 lei).

Are un ecran AMOLED, dispune de bluetooth 5.0, măsoară o sumedenie de activități pe partea de fitness, nivelul de SpO2 din sânge, ritmul cardiac etc. Și aici aș spune că nu are un rival în această zonă de preț. Arată mai mult ca un ceas și mai puțin ca o brățară de fitness.

4. Router cu Wi-Fi 6;👈🖱️

Este unul dintre cele mai ieftine routere cu Wi-Fi 6. Are 4 antene externe, Wi-Fi 6 / ax, procesor dual-core, tehnologia MU-MIMO, OFMDA, rețea pe fir cu viteze de până la 1000 Mbps și pe Wi-Fi de până la 2976 Mbps.

5. Huawei Watch Fit;👈🖱️

La prima vedere ai fi înclinat să crezi că nu este mare diferență între Watch Fit și Band 6, dar sunt câteva elemente pentru care aș spune că merită să faci trecerea. În primul rând, Watch Fit are GPS integrat. În al doilea rând m-aș referi la display-ul ceva mai mare – 1.69 inci vs 1.47 inci, dar mai ales în ce privește materialele folosite – carcasă din oțel inoxidabil vs plastic.

De fapt, Watch Fit este un fel de Huawei Band 6 Pro. Și aici se aplică o reducere de 15%, iar cei 329 lei se transformă în 279 lei prin codul amintit.