Bloomberg spune că Apple pregătește un eveniment pentru 8 martie 2022. Este prima lansare de produs a companiei americane pe 2022, iar vedete vor fi iPhone SE 3, iPad Air 5 ce primește upgrade hardware și de conectivitate, iOS 15.4, dar se discută la bursa zvonurilor și de o noutate din seria Mac.

Nu se cunosc prea multe informații pentru moment.

Despre iPhone SE 3 se spune că va păstra designul de la generația actuală, dar va trece pe procesorul Apple A15 și va include conectivitate 5G. Noul iPad Air 5 va include aceleași elemente (Apple A15 + 5G).

iOS 15.4 se află în stadiu beta și printre noutățile ce vor fi implementate: Face ID ce va funcționa și cu mască, Universal Control și emoji noi.

Se mai discută și despre lansarea unui produs Mac, dar nu se cunosc prea multe date în această direcție. Ar putea fi un Mac Mini în ediție actualizată, Mac Pro, iMac Pro sau MacBook Air cu design revizuit (există și alternativa să nu fie una din aceste opțiuni).

Cert este că Apple pregătește primele lansări din 2022, mai avem de așteptat în jur de 30 zile până la evenimentul propriu-zis și discutăm cu informațiile pe masă.

Sursa: 9to5mac.com

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.