Când spun huse originale mă refer la husele fabricate de către producător. Am folosit doar astfel de huse pentru smartphone-urile pe care le-am folosit de-a lungul timpului. Mi se pare că se potrivesc cel mai bine și trec proba timpului.

Acum le puteți la cumpăra la prețuri de-a dreptul imbatabile. Se află în oferta eMAG și le puteți primi gratuit la easybox dacă aveți abonament Genius.

1. Husă de tip protective standing pentru Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S20 Plus (argintiu și negru), Samsung Galaxy S20 (argintiu și negru);

Am avut o astfel de husă la Galaxy Note9 dacă-mi amintesc corect. Trebuie să-ți asumi din start că îl transformă într-o cărămidă, dar și gradul de protecție pe care-l oferă mi se pare excelent (doar husele UAG să zicem că se află în proximitate din acest punct de vedere).

2. Husă de protecție Samsung LED View pentru Samsung Galaxy Note 10 (Alb, Roșu și Roz);

Nu sunt neapărat fan al acestui tip de husă, deși îi înțeleg utilitatea – faptul că telefonul este protejat indiferent unde se află (buzunar, geantă etc). Le găsiți în trei variante de culoare și mi se par a fi de-a dreptul excelente pentru Note10 (la 19.99 lei mi se pare best-buy).

3. Husă de protecție Samsung Leather pentru Samsung Galaxy Note 10 (Maro, Albastru, Gri);

Sunt fix genul de huse ce le folosesc pe smartphone-urile mele. Mi se pare că oferă un grip bun și nu fac telefonul foarte mare. Dacă ești posesor de Galaxy Note10 ai de unde să alegi (LED View-ul de mai sus sau piele, cu mai multe variante de culoare).

4. Husă de protecție Samsung S View pentru Samsung Galaxy S10 Lite – varianta pe alb este la preț mic;

Mereu când aud de smartphone-ul ăsta mă gândesc la faptul că are încărcare la 45W, mă gândeam că gata începe și Samsung să pună încărcare rapidă pe smartphone-urile sale, dar a fost doar o alarmă falsă.

5. Husă de protecție Samsung Clear pentru Galaxy Note20;

Păcat că nu au și pentru Note20 Ultra. Am deja o husă de genul celei de mai sus și nu prea o folosesc, dar la…, 7.99 lei.