Diverse

eMAG a listat 5 milioane de măști de protecție chirurgicale, iar stocul s-a epuizat în 6 ore. Sunt 100.000 de seturi care s-au vândut pe repede înainte.

 

Vârful de vânzare a fost reprezentat de 600 de comenzi pe minut.

Următoarele 40.000 de seturi / 2 milioane măști de protecție urmează a fi listate în cursul zilei de duminică. Am observat că și la Fashion Days a fost epuizat stocul. Pentru cei interesați există și alternativa Altex (149.50 lei pentru setul de 50, au dat și ei comunicat că au contractat 5 milioane de măști și că le vor introduce treptate și în magazine, nu doar în online).

Am găsit o declarație a CEO-ului Altex pe startupcafe:

Chiar de astăzi, clienții Altex și Media Galaxy au dispoziție pe site-urile altex.ro și mediagalaxy.ro, măști de unică folosință la 2,99 lei bucata, fără adaos comercial.  Săptămâna viitoare, va ajunge în țară un lot de importuri directe, iar de atunci produsele vor fi disponibile si în magazinele Altex și Media Galaxy din toată țara.

Cantitatea contractată este de peste 5 milioane de măști. Vor fi disponibile continuu și nu vom avea niciun adaos comercial. Acesta este un moment în care primează siguranța oamenilor și nu costurile. Altex, ca firmă românească de tradiție, are datoria socială să se implice direct în asigurarea bunăstării românilor. Inițiativa eMAG este una lăudabilă, pe care o salutăm și la care ne alăturăm. De asemenea, vom face eforturi de optimizare a achizițiilor, astfel încât să putem veni cu prețuri și mai mici, în perioada imediat următoare.”

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.