Diverse

eMAG și-a actualizat stocurile de măști de protecție și comercializează 140.000 de seturi la prețul de achiziție declarat – 146.83 lei. Sunt 7 milioane de măști (un set are 50 de măști), iar comanda poate fi efectuată în limita a 1 set / client.

Mai multe detalii din comunicat:

  • stocurile sunt actualizate săptămânal (lunea și joia), iar prețul reprezintă media ponderată de la fiecare aprovizionare;
  • primul transport a ajuns ieri (un avion Boeing 787 ce a ajuns din China), iar următorul transport este așteptat pe duminică;
  • au alocat o parte importantă din transportul de măști către programul Donează pentru linia întâi pornit de eMAG împreună cu Banca Transilvania, Bitdefender și Mobexpert.

eMAG a mai comercializat măști de protecție la prețul de 150 lei  / set (declarau la momentul respectiv că subvenționează o parte din preț). Am și cumpărat un set la vremea aceea și nu l-am epuizat.

Prețul mai mare față de cel de practicat înainte de pandemie are o justificare:

  1. Cererea imensă de pe piața internațională (SUA era acuzată de Franța și alte state că le confiscă comenzile de pe aeroport, oferă de 3 ori față de costul stabilit de către alte țări – în linii mari este o întreagă nebunie în a face rost de măști, costum de protecție, ventilatoare, teste pentru Covid-19 etc);
  2. Transporturile dedicate efectuate cu avioane (unele de persoane transformate în cargo ad-hoc). Transportul aerian este cel mai scump.

Declarație oficială:

Începând de azi, setul de măști simple cu trei pliuri este disponibil la eMAG și poate fi livrat rapid, în orice localitate. Ne dorim ca fiecare român să aibă acces la măsuri de protecție de bază, astfel că am decis să vindem fără profit acest produs. Fără a fi specializați în această categorie de produse, am învățat și ne-am adaptat, din mers, astfel încât să putem veni în întâmpinarea unei nevoi pe care oamenii o au în aceste zile și care vizează sănătatea publică”, a spus Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Setul de măști din oferta eMAG îl găsiți aici (nu este un link de afiliere).

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: eMag

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.