BEKO este una dintre companiile cu renume pe plan local în materie de electrocasnice. Unul dintre domeniile pe care le acoperă bine este reprezentat de mașinile de spălat.

O mașină de spălat BEKO iese de obicei în evidență printr-o suită de tehnologii proprietare. Prețurile pornesc de la 1100 lei și poate fi utilizat și un voucher Rabla de 150 lei spre a reduce din cost și urcă pentru unele modele mai sofisticate și până la peste 5000 lei. 

Review-urile sunt în general pozitive, primele 10 modele ca număr de recenzii primit pe eMAG au obținut note de la 4 în sus. Cea mai bună notă fiind de 4.64 din 36 review-uri, iar cea mai slabă este de 3.55 din 31 de evaluări. 

Am tras o privire pe un model ce costă 3000 lei și îl găsiți aici

  1. SteamCure; 

Tehnologia SteamCure a fost dezvoltată pentru hainele delicate și te ajută cumva să scapi de grija cutelor. Aburul se ridică din partea inferioară a tamburului, înmoaie murdăria și procesul de curățare devine cumva mai facil. De aici și faptul că sunt mai puține cute pe hainele delicate. Această tehnologie a fost concepută și pentru hainele bebelușilor ce au piele mai sensibilă. 

  1. AddXtra; 

Este o funcție ce permite adăugarea unui item suplimentar, în primele 5 minute de când a început programul de spălare. Așa scapi de grija unui obiect ce ți-a scăpat în selecția inițială. 

Bineînțeles, poți și să scoți un articol ce l-ai pus din greșeală. 

  1. Pet Hair Removal și Drum Clean; 

Este îndepărtat părul de animale de companie de pe haine prin adăugarea unor etape de prespălare și clătire suplimentare la ciclul programelor de spălare normale. 

Drum Clean curăța cuva și întreține iginea mașinii de spălat rufe spre a livra mereu haine curate și igienizate. 

  1. Motor ProSmart Inverter; 

Este responsabil pentru partea de eficiență energetică ce a devenit din ce în ce mai importantă în ultima perioadă. BEKO promite și zgomot redus în locuință, durabilitate și robustețe. 

  1. HomeWhiz; 

Este o mașină de spălat rufe smart ce o poți conecta la smartphone printr-o aplicație dedicată. De aici poți seta programele preferate, alegi temperatura dorită și funcțiile suplimentare. Monitorizezi modul de desfășurare al programului setat pe mașina de spălat, de la distanță. 

Sunt și programe noi pe care aplicația ți le recomandă față de cele deja existente. 

Bineînțeles, mai sunt o sumă de alte patente pe care BEKO le-a pus în tehnologiile de pe mașina sa de spălat listată în jurul a 600 euro. M-aș referi la SteamCure Hygiene+, Aquawave, Optisense, Gentlecare, Aquafusion etc. 

Feedback-ul vostru cu mașinile de spălat îl puteți lăsa în secțiunea de comentarii. 

Acest articol este susținut de către eMAG. 

Categorii: diverseemag

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.