Android

Pe lângă Silent Ops un alt joc interesant pentru iPhone, iPad și Android se află în apropiere de stadiu final în studiourile Gameloft. Este vorba despre 9 mm ce pare mai degrabă a aduce experiența GTA pe telefonul mobil. Pare a implica foarte mult playerul și conține multe scene sângeroase. Îmi amintesc cu ce bucurie jucam pe pc – Grand Theft Auto 3 și acum am observat că printre cei mici este la modă acest joc cu mașinile modificate astfel încât să și alte automobile  mai cunoscute prin România.

Acum veți putea downloada jocurile și din Android Market – de vreo două săptămâni s-au deschis și pentru .ro, iar App Store funcționează de o perioadă bună de timp. Așa am intrat și noi în rândul țărilor civilizate în ce privește accesul la magazinele de aplicații cu plată.

via

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.