Filme

În vara anului trecut aflam că povestea din spatele BlackBerry va fi ecranizată sub forma unui lungmetraj care va urmări evoluţia spectaculoasă a companiei de la fondarea sa din 1984, perioada de succes din perioada anilor 2000, începutul dezastrului de după lansarea iPhone-urilor şi ceea ce a mai rămas în prezent (o modestă companie ce oferă soluţii software de securitate business-to-business).

Filmul este gata sau aproape gata, iar producătorii au postat trailerul oficial:

Se pare că întreaga poveste va fi prezentată într-o manieră mai comică, producţii similare mai dramatice precum The Social Network sau Steve Jobs neavând prea mare succes comercial. În rolurile principale vor fi Glenn Howerton, Jay Baruchel şi Matt Johnson.

Scenariul a fost adaptat după cartea „Losing the Signal: The Untold Story Behind the Extraordinary Rise and Specatacular Fall of BlackBerry”, scrisă de Jaquie McNish și Sean Silcoff.

Din trailer îmi pare a fi un film low-budget din care producătorii încearcă să obţină cât mai mult posibil. BlackBerry va apărea în cinematografe începând cu 28 aprilie.

Via: imdb.com