Tablete

Google Nexus 7 a fost prima tabletă cu Android în stare nativă, fără customizare din partea vreunui producător hardware. Între timp a fost lansată și tableta Google Nexus 10. Nexus 7 a reprezentat un parteneriat de bun augur între ASUS și Google, Samsung a ales să lase Nexus 10 într-un oarecare con de umbră. Nu au niciun interes să o promoveze în dauna produselor proprii, deși ar fi câteva atuuri de luat în seamă. Mai multe detalii vor sosi într-un articol dedicat.

Potrivit informațiilor din piață ar urma ca noua generație a Nexus 7 să fie anunțată la Google I/O din mai și cu debut comercial în iulie. Procesorul quad-core Tegra 3 de la NVIDIA ar fi înlocuit de un CPU Qualcomm. Grosimea ar scădea și rezoluția display-ului ar urma să crească.

Legat de preț sunt mai multe variante: 199 dolari pentru Nexus 7 cel nou și 149 dolari pentru cel existent în acest moment sau direct de la 149 dolari pentru a doua generație.

Vor sosi mai multe detalii în viitorul apropiat.

Sursa: Reuters.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.