Smartphone

Mâine va fi evenimentul în cadrul căruia Facebook se pregătește de un anunț important. Zvonurile indică lansarea unui smartphone realizat în parteneriat cu HTC și cu o interfață denumită Facebook Home.

Au apărut câteva imagini, specificații, detalii legate de ce aduce interfața grafică personalizată de Facebook și HTC, pusă peste Android.

Detalii hardware: 

– display de 4.3 inch cu rezoluție 720p și 320 ppi;

– procesor Qualcomm Snapdragon dual-core la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și fără slot pentru cardurile microSD;

– Android 4.1.2 Jelly Bean și Facebook Home UI;

– cameră de 5 Megapixeli și frontală de 1.6 Megapixeli;

Codul sub care a fost dezvoltat era de HTC Myst și se spune că denumirea oficială urmează a fi HTC First.

La baza ecranului se află un buton similar ca funcții și design cu cel de pe iPhone. Prevăd că vor apărea numeroase discuții dacă se dovedește a fi o informație reală. Detaliile oficiale le vom avea mâine.

Facebook s-ar putea să facă un pas important. Am înțeles că și alte companii hardware colaborează cu Facebook spre a face telefoane similare cu HTC First. Facebook are peste 1 miliard de utilizatori și publicul tânăr s-ar putea să fie interesat.

Sunt și câteva capturi de ecran:

Via: DailyMobile.net / 9to5google.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.