In momentul in care ai un blog incepi sa mai urmaresti si alte bloguri faimoase – adica cu un trafic ridicat. In general, toate aceste bloguri sunt ale unor persoane care critica sistemul, societatea, Romania, remarca prostia din jur sau prezinta simple rautati.
       Oare nu or mai avea nimic in cap? Romania a devenit taramul tuturor posibilitatilor……………. daca ai bani, dar oare nu este la fel in toata lumea. Cu ce suntem noi mai presus pe scara prostiei? Coruptia, nesimtirea despre ce este vorba. Explicatia, ca intotdeauna, este undeva la mijloc. Trebuie sa acceptam realitatea din tara asta si EXTREM DE IMPORTANT, sa incercam sa schimbam ceva in bine. Nu vreau sa par lupul moralist dar prea ne plangem de tara asta, prea adoptam modelul ciobanului din Miorita si nu facem absolut nimic, acceptam ce ne inconjoara si ne comportam la fel ca turma.
        Situatia dezolanta din Romania este produsul nostru: al tau, al meu, a lu ala de colo, al tuturor. Ne meritam soarta si exista o singura scapare: Fiecare sa incerce sa faca ceva benefic, sa schimbe ceva in el si apoi in ceilalti, sa fie critic, in primul rand, cu el si apoi cu ceilalti.
          Mai intai sa ne scoatem paiul din ochii nostri si apoi din ai celorlati.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.