Cel mai tampit model al unui post tv. Stirile astea m-au facut sa nu mai deschid televizorul la ora 7.00 seara. Daca vezi ceea ce este prezentat acolo, tragi o concluzie – mai este putin si apocalipsa apare. Oare cineva in tara asta, analizeaza impactul stirilor astora asupra copiilor. Cum este posibil sa prezinti o cantitate inimaginabila de violenta intr-o perioada atat de scurta de timp. Care o fi relevanta stirilor astora? Ele au adus Protv pe domeniul 7 . 00 – 8.00 seara pe primul loc, cu o audienta fulminanta si cu un salariu imens pentru iconul Andreea Esca.
         CNA doarme dar nu numai in domeniul asta – Test de fidelitate este cea mai credula emisiune, seamana mai mult cu un show indecent. Emisiunile astea formeaza o generatie si induc o stare de normalitate in ceea ce in mod normal este anormal, sper ca ati inteles ce vroiam sa spun.
          

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.