Arhiva

Întrebarea mea retorică din finalul articolului „Primul pat din lume care se face singur”, se poate la fel de bine aplica şi în cazul gadget-ului despre care vom discuta în continuare. Vorbim despre un gadget mai puţin obişnuit, mai exact despre un automat de făcut pizza.

Inventatorul italian Claudio Torghele a lansat primul automat de pizza din lumea. Gadget-ul poartă numele de „Let’s Pizza!” şi este capabil să realizeze pizze cu diametrul de 10,5 inch, la un preţ de 5,95 dolari. Maşinăria face coca din apă şi faină, peste care adaugă ingredientele dorite. Pizza este apoi coaptă la un aparat de microunde la 350 de grade Celsius şi este gata în mai puţin de 3 minute. Pizza se găseşte în 4 variante, iar aparatul poate reţine ingrediente pentru aproximativ 200 de pizza.

Vă las în continuare cu filmuleţul de prezentare al gadget-ului, iar în final mai adaug faptul că inventatorul italian a primit deja comenzi din mai multe ţări pentru acest automat, deci nu va trece mult timp până când îl vom vedea prin locurile publice din Europa (poate chiar şi România).

Sursa: gadgetreport.ro

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.