Microsoft

Mai sunt câteva ore până când vom afla detaliile legate de anunțul Microsoft care a adus o întreagă sursă de ipoteze după ce invitațiile de presă au sosit la nivel internațional. Cel mai recent zvon afirmă că tableta ar fi o colaborare cu Barnes & Noble – cei care au adus Nook tablet pe piață.

Ar fi vorba de o tabletă / e-reader. Presupun că sistemul de operare implicit va fi Windows 8 sau cine știe ce soluția a mai găsit gigantul american. Nu se știe mai nimic la nivel de hardware și vom vedea dacă-i așa sau a fost doar o informație falsă.

Microsoft se pare că dorește să intre mai repede pe piața tabletelor printr-un device în care să se implice puternic, înainte de lansarea tabletelor cu Windows 8 și procesoare ARM sau Intel.

Sursa: TechCrunch

Categorii: microsoft
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.