Arhiva-PC

Seria de gaming a Genius a fost prezentată la CES 2012 din Las Vegas. Poate fi recunoscută în magazine și după logo-ul GX. Tastatura Imperator aduce 15 taste dedicate: 6 taste programabile, 6 taste pentru accesul media rapid și 3 pentru schimbarea tipului de joc. Tasta Windows poate face switch-ul între două moduri: Game și Normal.

Cablul măsoară 1.8 metri și include un conector USB 2.0 placat cu aur.

Căștile Lychas se încadrează în segmentul profesional. Mai poartă și indicativul HS-G550. Sunt pliabile și cântăresc 260 de grame. Au fir lung de 2.5 metri și sensibilitatea audio 102 dB. Și câteva imagini:

Categorii: arhiva-pc
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.