Asus

ASUS vrea să te scoată în parc, în aceast primăvară. Dacă dețineți o tabletă sau un laptop ASUS puteți câștiga o tabletă ASUS Transformer TF101 sau ASUS Zenbook. Mai multe detalii în comunicatul de presă:

ASUS Mobility Tour – Hai cu laptopul ASUS în parc să câștigi un Zenbook

În această primăvară, nu numai vremea îndeamnă la plimbări în aer liber, dar și ASUS România. În următoarele 3 week-end-uri posesorii de laptopuri sau tablete ASUS sunt invitați în parc la ASUS Mobility Tour. Vor avea trei ocazii speciale să comunice wireless în aer liber și să se bucure de surprize și premii de la ASUS:

21-22 aprilie: Parcul Herăstrău, la roata mare

– 28-29 aprilie: Parcul Izvor

– 5-6 mai: Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle

Vizitatorii pot câștiga o tabletă Transformer TF101

Pe lângă surprizele plăcute din parc, dacă vor veni la întâlnirea cu ASUS Zenbook, vizitatorii vor participa la o tombolă cu un ASUS Transformer TF101 drept premiu.

Cei care vor merge în parc cu un portabil ASUS au șanse în plus să câștige un Zenbook

Cei care vor avea cu ei un laptop, netbook sau o tabletă ASUS vor lua parte la o tombolă suplimentară. Aceștia vor intra și în cursa pentru un ultrabook ASUS Zenbook!

Așadar posesorii de portabile ASUS au două șanse de a câștiga. Trebuie doar să meargă cu portabilul în parc la ASUS Mobility Tour, să testeze un Zenbook și să participe la tombole, bucurându-se doar de surprize plăcute!

Odată ajunși în parcuri, vizitatorii cu portabile vor putea folosi hot spot-urile publice pentru a comunica și naviga online. Evenimentul este realizat cu sprijinul Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București (www.alpab.ro).

Credit foto

Categorii: asus

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.