Notebook

Segmentul ultrabook va fi în creștere în perioada următoare. Toată lumea își dorește portabilitate și putere într-un design compact. Asta promite a oferi un ultrabook. Intel investește în această tehnologie și primele laptopuri vor veni în piață la prețuri de sub 1000 de dolari până la sfârșitul lui 2011.

Acer Aspire 3951 este printre primele și data de lansare este estimată pentru luna septembrie. Display-ul este de 13.3 inch și o grosime de doar 13 mm. Țin să precizez că sunt imagini și date neoficiale. Un oficial Acer a declarat că în următoarele săptămâni își vor prezenta gama de ultrabooks și prețul se pare că se va situa în jurul a 800 de dolari.

Sursa: Notebook Italia.

Categorii: acernotebook

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.